MBO Automotive opleidingen

Jouw partner in mobiliteitsonderwijs

Onze beroepsopleidingen

Binnen je opleiding krijg je ook cursussen aangeboden zodat je beter voorbereid bent op de arbeidsmarkt. Een belangrijk diploma naast je studie is APK Keurmeester. Keurmeesters zijn hard nodig om de auto`s veilig te houden. Doe je een opleiding op niveau 3 of niveau 4 dan stomen wij je klaar om  APK Keurmeester te worden. Na het behalen van je niveau 3 of niveau 4 diploma kom je nog een aantal avonden naar school om deze opleiding kosteloos te volgen. Examengeld blijft voor rekening van jou of het leerbedrijf.

Over MBO Automotive

Wil je een opleiding volgen, is het mogelijk om de opleiding te doen op een middag/avond of twee avonden in de week. 

Voor de werkgever is de mogelijkheid om een “subsidie praktijkleren” aan te vragen als u een praktijkleerplaats aanbied aan uw werknemer. Het is een tegemoetkoming in de kosten die u maakt voor de begeleiding van een student.

Wil je als student werken binnen een motorvoertuigenbedrijf, neem dan contact op met MBO Automotive. Wij kunnen je helpen met een passende baan en opleiding.

Naast de opleiding, krijg je ook de cursus NEN 9140 en leiden we je op tot APK keurmeester. De NEN 9140 stelt specifieke eisen aan het veilig werken aan elektrische voertuigen door het wegnemen van gevaren.  


APK Keurmeester cursus