MBO Automotive opleidingen in het Westland

Jouw partner in mobiliteitsonderwijs

Over MBO Automotive

Welkom bij MBO Automotive, dé toonaangevende particuliere onderwijsinstelling in het Westland, gespecialiseerd in hoogwaardige opleidingen voor de mobiliteitssector.

Ontdek onze MBO-opleidingen, de APK Keurmeester training en de cursus bevoegdheidsverlenging. Kies voor een opleiding bij ons en bereid je voor op een succesvolle carrière in de dynamische wereld van mobiliteit. 

APK Keurmeester cursus

Naast je opleiding in het Westland omvat ons curriculum vakken zoals Nederlands, Engels (alleen niveau 4), rekenen en burgerschap, die worden geëvalueerd met een examen.

Je hebt de mogelijkheid om, afhankelijk van het niveau van je opleiding, 2 of 3 keuzedelen te volgen. Deze keuzedelen bieden zowel verbreding als verdieping van je opleiding en worden afgerond met een examen. De inhoud van deze keuzedelen bereidt je niet alleen voor op verdere verdieping binnen je vakgebied, maar ook op aanvullende cursussen. Bij succesvolle afronding van deze cursussen ontvang je een erkend certificaat, wat een waardevolle aanvulling is op je professionele profiel in de mobiliteitsbranche.

Meer weten? Vraag het ons gerust!

Postadres

Nieuwe Tuinen 24
2678AJ De Lier

Overige info

IBAN: NL77RABO0328960977
KvK nr: 88469085
BTW nr: NL 8646.39.661.B.01

Of stuur ons een bericht